mandag den 22. oktober 2012

Indflyttergave og hjemmelavede marcipanbrød

Som I måske ved, så er der tradition for at give salt og brød i indflyttergave. Det handler om, at modtageren aldrig skal mangle salt, brød og penge (jeg havde glemt, at gaven også skulle indeholde en mønt - se mere her.

Men jeg synes, at jeg ville lave et moderne twist på traditionen, så resultatet blev badesalt og hjemmebagte marcipanbrød.


Hertil kom et par hjemmefabrikerede ørestikker. Porcelænsskålen er fra Søstrene Grene, og jeg har pyntet den med masking tape fra Panduro.



Marcipanbrød:

Ingredienser: Marcipan og perlesukker (eller rørsukker)
Fremgangsmåde: Skyl din hvidløgspresser med kogende vand. Skær marcipanen i mundrette bidder og kom dem igennem hvidløgspresseren én efter én. Klem hver strimmelbundt let sammen og rul klumpen i perlesukker (eller rørsukker). Bag dem i ovnen ved 180-200 grader til de er lysebrune på toppen. Ovnen behøver ikke være forvarmet.

Bon appetit :)
Bedste hilsner
Christina

Ingen kommentarer:

Send en kommentar